Netinformation og juridisk ansvarsfraskrivelse

Om virksomheden

Panel Sell Europe GmbH
Rheinpromendade 9
D-49789 Monheim am Rhein

Telefon:   +45 78 71 24 71

Administrerende direktør: Patrick Chaillié

Bankdetaljer

Deutsche Bank
Kontonummer: 1635242
Sorteringskode: 860 700 00
IBAN: DE56860700000163524200
BIC (SWIFT): DEUTDE8LXXX

Webdesign

resyme Medienproduktion & Analyse
Webdesign Leipzig
www.resyme.de


Ansvarsfraskrivelse

1. Indholdet i nettilbudet
Forfatteren påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden, korrektheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af informationen. Erstatningskrav mod forfatteren som er relateret til skader av materiel eller immateriel art som skyldes brug eller misbrug af præsenteret information eller ved brug af fejlagtig og ufuldstændig information, er udelukket, forudsat at forfatteren har udvist grov uagtsomhed. Tilbuddene er ikke bindende. Forfatteren forbeholder sig ret til at ændre, slette eller fjerne offentliggørelsen midlertidigt eller permanent på dele af sider eller hele tilbuddet uden videre varsel.

2. Referencer og links
Ved direkte eller indirekte henvisning til alle tredjeparts netsteder ("Links") som ligger udenfor forfatterens ansvar, vil ansvaret udelukkende blive accepteret hvis forfatteren havde kendskab til dette og hvis det ville have været teknisk muligt og gennemførligt at forhindre brugen af dette ulovlige indhold. Forfatteren erklærer derfor at det tilsvarende link var fri for ulovligt indhold på publiseringstidspunktet. Forfatteren har ingen indflydelse på det nuværende eller fremtidige design og indhold. Forfatteren er ikke ansvarlig for indhold som er tilknyttet eller har forbindelse til vedkommendes sider - med mindre at vedkommende har fuldt kendskab til det ulovlige indhold og kunne forhindre at besøgende på netstedet ser disse sider. Skulle der opstå skade ved brug af informationer som præsenteres, kan kun forfatteren til de respektive sider betragtes som ansvarlig, og altså ikke personen som er forbundet til disse sider. Derudover er forfatteren ikke ansvarlig for indlæg eller beskeder som er offentliggjort af forums, gæstebøger eller nyhedsbreve som er opgivet på vedkommendes side. Personen som er svar for ulovligt, fejlagtigt eller ufuldstændigt indhold og især for skader som opstod ved brug eller ikke-brug af informationerne som er tilgængelige, er forfatteren som er tilknyttet vores netsted og ikke personen som refererede til den egentlige publikation.

3. Ophavsret og signeringsret
Forfatteren har krav på at følge ophavsretten i henhold til billeder, grafik, lyddokumenter, videosekvenser og tekster som bruges i alle publikationer, samt krav på at bruge billeder, grafik, lyddokumenter og tekster af en selv eller grafik, lyddokumenter, videosekvenser og tekster uden licens.

Alle mærkenavne og varemærker som er nævnt på dette netsted, hvoraf nogle af disse kan være beskyttet i henhold til tredjeparters rettigheder, er blevet brugt i overensstemmelse med bestemmelserne i den respektive ophavsret og ejendomsret. Som følge af en enkel nomination kan der ikke konkluderes om et varemærke ikke er beskyttet af en tredjeparts rettigheder.

Forfatteren af dette netsted beholder ophavsretten til alle emner og tekster som er produceret af vedkommende og duplicering eller brug af grafik, lydfiler, videosekvenser og tekster, i elektronisk eller trykt format, er kun tilladt med klart samtykke fra forfatteren.

4. Den juridiske gyldighed af denne ansvarsfraskrivelse
Denne ansvarsfraskrivelse skal betragtes som en del af internettilbuddet på denne side. Hvis dele eller individuelle bestemmelser i denne tekster ikke, ikke helt eller ikke længere stemmer overens med den gældende lov, forbliver indholdet og gyldigheden af de resterende dele af dokumentet upåvirket.

Kontakt
PanelerLister og profilerSkrue