Isolerede Tagpaneler og Isolerede Tagplader

Panel Sell kan tilbyde plader i forskellige tykkelser og længder til tagkonstruktion inden for industri og handel. Her finder du informationer om isolerede tagpaneler og du kan herefter afgive din bestilling.

Typer af isolerede tagpaneler

Trapezoidal roof panels

Roof panels ECO (Aluminium foiled-back)

Roof panels in tile profile

Roof panels rockwool

Corrugated roof panels

Strukturen til isolerede tagpaneler

Brugen af isolerede tagpaneler i stedet for uisolerede tagpaneler er stigende. Isolerede tagpaneler består af en udvendig og indvendig plade som ofte er lavet af galvaniseret malet stål. De almindelige pladetykkelser plejer at være på mellem 0.04mm til 1.0mm, hvilket giver en variation af styrker alt efter behov. Det er også muligt at få lavet plader i aluminium eller rustfrit stål. I områder med kemisk eksponering, f.eks amoniak, kan ØKO-paneler også bruges som et alternativ til isolerede tagpaneler med en galvaniseret indvendig plade lavet af stål. Den indre overflade på disse paneler er lavet af stuck-præget aluminiumsfolie. Derudover er disse tagpaneler billigere end almindelige tagpaneler. 

Isoleringsmaterialer

Isolering er tilgængelig både i  polyurethan og polyisocyanurat (PUR og PIR) samt stenuld (også kaldt mineraluld). Når isoleringstypen vælges, bør tændbarhed og modstand eller strukturelle egenskaber som termisk og fugtighedsbeskyttelse også tages til vurdering. 

Isolerede tagplader har ofte en trapezformet boksprofil. Anternativet er en korrugeret profil eller traditionelle fliser.

Efter forespørgsel kan vi tilbyde et fuldt spektrum af isolerede tagpaneler. Dette er i henhold til din foretrukne længde, tykkelse og de fleste RAL-farver. Derudover kan vi selvfølgelig også tilbyde specialtilbud og overskudsvarer fra annullerede bestillinger som er blevet retuneret til os. 

Anmod om det påkrævede produkt her

Foretrukne produkt:

Det påkrævede antal paneler:
Formålet med dit projekt:
Formålet med dit projekt
Tagplader:
m
m
Gavle:
m
m
m
m
Tag:
m
m

Vægudregning

Enkeltområde per tagplade:
Enkeltområde per gavle:
Totale vægområde:

Tagudregning

Tagpladens længde:
m
Længde på gavle (Længde på hældning):
m
Længde på gavle B2 (Længde på hældning):
m
Totale tagområde:

Totale område

Overfladeareal på væg:
Overfladeareal på tag:
Totale overfladeområde:

Den udregnede tagstigning

Tagstigning %:
%
Tagstigning i °:
°
Tagstigning B2 %:
%
Tagstigning B2 i °:
°
Underbygning til rådighed:
  Ved at indsende din anmodning indvilliger du i behandlingen af dine specificerede data med det formål at behandle anmodning: Juridiske oplysninger / databeskyttelse
Kontakt
PanelerLister og profilerSkrue