Isolerede Vægpaneler

Til kommercielle bygninger og kølerum, kan Panel Sell levere isolerede paneler hurtigt og i store mængder.

Isolerede vægpaneler er hovedsageligt to metalplader med et isoleringsmateriale imellem. 

Typer af isolerede vægpaneler

Insulated wall panels with open fixing joints

Insulated wall panels with secret fixing joints

Rockwool insulated wall panels with open fixing joints

Rockwool insulated wall panels with secret fixing joints

Cold room panels

​Tekniske detaljer på isolerede vægpaneler

Som standard er de udvendige plader lavet af stål. Men for specielle hensigter kan rustfrit stål eller aluminium bruges. Den almindelige pladetykkelse varierer mellem 0,5mm til 1,0 mm. Derfor kan de bestilles i forskellige styrker edfter ønske. Vægpanelerne har som regel Eurobox-profilen på pladen, men en glat og microribbet overflade er også mulig. 

Den almene kerneisolering i disse sammensatte vægpaneler er af stivt polyueretanskum (PU / PUR). Den mest populære løsning er dog paneler med en kerneisolering som består af stenuld eller polyisocyanuratskum (PIR) på grund af brandhæmmende krav. Panelerne har brandkarakter og består af ikke-brandbare materialer. 

Vægpanelerne sættes sammen med det som kaldes "tunge og spor"-systemet. Panelfæstningen kan enten være åben eller skjult. Ved åbne fæstninger er skruerne synlige, mens skjulte fæstninger skjuler skruerne når de er monterede.

Efter forespørgsel kan vi tilbyde et fuldt spektrum af forskellige isolerede vægpaneler. Dette er i henhold til din foretrukne længde, tykkelse og de fleste RAL-farver. Derudover kan vi selvfølgelig også tilbyde specialtilbud og lagervarer fra annullerede bestillinger som er blevet returneret til os. 

Profiler

Som et stabiliseringselement har de udvendige og indvendige plader på vægpanelet som regel en såkaldt profil. Du kan få alle vægpanelerne produceret med følgende profiler:

Standardprofilen kaldes Eurobox. Dette er den klassiske profil som anvendes i industribygninger og ses som regel i en gråhvid farve (RAL 9002).

Vægpaneler med en microribbet profil har en let bølget overflade. Dette giver panelet og dermed også hele bygningen et ædelt udseende. 

En unik profil i vores sortiment er dobbeltlaminering. Dette kombinerer en mikrolaminering med større bølger. Når man kombinerer forskellige farver, kan industrielle bygninger få et særegnet og tiltalende udseende. 

Der er også mulighed for at få produceret sandwichpaneler uden profil, altså glat. Bemærk at tykkelsen på pladerne skal være mere end på de profilerede plader for at sikre den samme stabilitet. 

 

Anmod om det påkrævede produkt her

Foretrukne produkt:

Det påkrævede antal paneler:
Formålet med dit projekt:
Formålet med dit projekt
Tagplader:
m
m
Gavle:
m
m
m
m
Tag:
m
m

Vægudregning

Enkeltområde per tagplade:
Enkeltområde per gavle:
Totale vægområde:

Tagudregning

Tagpladens længde:
m
Længde på gavle (Længde på hældning):
m
Længde på gavle B2 (Længde på hældning):
m
Totale tagområde:

Totale område

Overfladeareal på væg:
Overfladeareal på tag:
Totale overfladeområde:

Den udregnede tagstigning

Tagstigning %:
%
Tagstigning i °:
°
Tagstigning B2 %:
%
Tagstigning B2 i °:
°
Underbygning til rådighed:
  Ved at indsende din anmodning indvilliger du i behandlingen af dine specificerede data med det formål at behandle anmodning: Juridiske oplysninger / databeskyttelse
Kontakt
PanelerLister og profilerSkrue